Helt nytt spelbolag! Få 120 kronor gratisspel och betta på ditt favoritlag!

Uppdaterat:18 FEB. 2022

Att betta på lotto är fullt möjligt och enklare än det någonsin har varit. Numera tvingas man inte att ge sig bort till närmaste matbutik för att köpa de få skraplotterna som finns tillgängliga där, utan man har även en hel ocean av valmöjligheter online. Man kan betta på lotto på flera olika spelsidor med lotterier från hela världen. Kanske satsar man på Powerball där varje rad kostar 60 kronor eller så satsar man på Mini Lotto där varje rad inte kostar mer än 3 kronor. Valet är ens eget!

betta på lotto
Betta på lotto online 2022!

De många sätten att betta på lotto

Hur man vill satsa på lotto är helt upp till en själv. Man kan exempelvis välja att enbart köpa en rad och se hur det går, men visst kan man även köpa flera rader på samma gång från flera olika lotterier. Sedan är det bara att vänta på den kommande dragningen och hoppas på det bästa. Om man är intresserad av att köpa lottorader varje vecka men vill slippa att göra detta manuellt kan man ta beslutet att prenumerera på en eller flera rader. Då väljer man bara siffrorna som man vill satsa på samt hur ofta man vill vara med i dragningen, och sedan sköts allting automatiskt.

Andra sätt att betta på är genom ett bolagsspel. Här köper flera spelare ett visst antal lotter tillsammans. På så vis blir det billigare för varje individuell spelare, och om man kammar hem en vinst delas denne på alla spelarna. Sist men inte minst bör vi även nämna systemspel. Dessa tillåter en att välja fler nummer än vanligt när man köper sin rad. Lotten blir då mycket dyrare, men chansen att kamma hem en vinst ökar markant.

Hitta den bästa gamblingsidan

När du nu är mer insatt i hur man spelar lottospel på olika sätt – var ska du börja? Det finns flera olika spelsidor för de som älskar betting, casino och specifikt lottospel, men att hitta de bästa varianterna är inte alltid lätt. För att förenkla processen kan man vända sig till en jämförelsesida. Väl där finner man en topplista som visar upp de bästa lottosidorna på marknaden och talar mer om vad varje sida kan erbjuda sina spelare. Det kan här vara tal om bonusar, säkerhet, huruvida sidan har en svensk spellicens eller inte och mycket mer. På så vis kan man lättare välja en lottosida som passar en helt perfekt.

Källa

Lottoslott.se

Hur bra har din upplevelse varit?
0 / 5 0
bettingkung.se
Spelinspektionen & Stödlinjen

webbplatsens innehåll

Bettingkung.se är en oberoende jämförelsesajt för spelbolag som tillhandahåller odds och betting. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och Bettingkung kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden är endast tillgängligt för personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive spelbolag innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus. Spela ansvarsfullt.