Allmänna villkor är till för att förtydliga vår roll och vad Bettingkung.se gör med dina uppgifter. Vi har några allmänna villkor som du accepterar genom att besöka och surfa runt på vår hemsida som du kan läsa mer om nedan.

Allmänna villkor

§1 Integritet och personuppgifter

Bettingkung.se hanterar inte några ansökningar från besökare eller kunder och inga personuppgifter lagras på webbplatsen.

Bettingkung.se är endast en jämförelsetjänst som förmedlar besökare till bettingsidor och spelbolag och alla ansökningar hanteras av de spelsidor som vi hänvisar till.

Bettingkung.se är en oberoende webbplats, separerad från de spelbolag vi granskar, jämför och rekommenderar.

§2 Ansvar

Bettingkung.se kan ej ansvara över avtal, skador eller andra konflikter som sker mellan spelaren och spelbolaget. Ersättning kan aldrig krävas av Bettingkung.se och vi kan ej heller ses som delaktig i eventuella tvister. Bettingkung.se kan inte garantera eller ansvara över att den information som står på vår hemsida eller spelbolagets hemsida är 100% korrekt. För att se de allmänna villkoren som gäller för respektive spelsida vänligen besök respektive spelbolags hemsida för mer information.

Hasardspel ska endast ses som underhållning och vi rekommenderar aldrig privatpersoner med svag ekonomi att spela på bettingsidor. Slutligen ligger ansvaret hos dig som individ, och vi vill därför betona vikten av en genomtänkt spelbudget före deltagande i någon form av spelverksamhet med riktiga pengar.

Se även