OM OSS

Vi rekommenderar!

Uppdaterat:23 JAN. 2023

Bettingkung.se är en jämförelsesajt av licenserade bettingsidor som erbjuder odds och betting. Vi är helt oberoende utan koppling till de spelbolag som vi jämför och recenserar. Våra recensioner är vår uppfattning baserat på en lång erfarenhet av olika spelsidor och således subjektiv. Eftersom saker och ting förändras över tid följer vi upp och testar både gamla och nya spelbolag!

Spela ansvarsfullt

Bettingkung.se vill vi vara mycket tydliga med att ansvarsfullt spelande är av yttersta vikt därav rekommenderar vi inte olicensierade bettingsidor utan endast spelbolag med licens utfärdad av spelinspektionen.

Behöver du hjälp och vägledning gällande ditt spelande kontakta stödlinjen.se och stäng av dig på spelpaus.se direkt.

Såhär stänger du av dig från spel online på licenserade svenska bettingsidor

Kontakta oss

Önskar du komma i kontakt med oss för eventuellt samarbete eller frågor rörande Bettingkung.se – välkommen att maila oss på hej[a]icyber.se

Hur bra har din upplevelse varit?
0 / 5 5.00
bettingkung.se
Spelinspektionen & Stödlinjen

webbplatsens innehåll

Bettingkung.se är en oberoende jämförelsesajt för spelbolag som tillhandahåller odds och betting. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och Bettingkung kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden är endast tillgängligt för personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive spelbolag innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus. Spela ansvarsfullt.