Helt nytt spelbolag! Få 120 kronor gratisspel och betta på ditt favoritlag!

Uppdaterat:8 SEP. 2023

Nya bettingsidor och spelbolag med svensk licens lanseras då och då i den svenska spelmarknaden 2023. Hur ska man tänka vid val av ett nytt bettingbolag? Bettingkung.se ger dig fem handfasta tips du kan tänka på!

Nya bettingbolag och spelbolag 2022!
Fem tips inför val av ny bettingsida!

Svensk licens på nya svenska bettingsidor #1

Säkerställ alltid att den nya bettingsidan du önskar spela på har en svensk spellicens för säkerhetsskull.
Fördelarna är många såsom välkomstbonusen, snabba utbetalningar och snabb spelmiljö vilket i regel alltid förekommer på svenska spelbolag.
Ett enkelt sätt är att gå in på spelinspektionen och söka på namnet, alternativt kan du även läsa om nya spelbolag på bettingsidor.co, samtliga sidor har SGA licens där.

Oddsbonus och villkor #2

Säkerställ och titta igenom villkoren noggrant för oddsbonusen hos spelbolaget du önskar spela på. Saker att kolla efter är följande:

  • Omsättningskraven – är dom skäliga?
  • Enskild satsning – finns det några begränsningar hur mycket jag får spela för?

När en bonus ser för bra ut för att vara sann är det ofta så, läs som sagt!

Utseende och miljö #3

Eftersom det finns flertalet nya bettingbolag av hög kvalité kan saker såsom utseende och miljö spela roll. Att nya spelbolag kommer med olika teman och inriktningar blir allt vanligare – det förhöjer upplevelsen och unikhet jämförelsevis med andra spelsidor.

Snabb bettingsida – Snabba utbetalningar #4

Svenska bettare har blivit allt mer kräsna eftersom utbudet av spelbolag är generöst. Att nya bettingsidor är snabba när du bettar, spelar casinospel och navigerar är av yttersta vikt. Även utbetalningar ska ske snabbt så att det är på samma villkor som vid insättningar. Många spelbolag utan svensk licens kan ta flera dygn på sig vilket ökar risken för att du spelar bort pengarna.

Snabb registrering – Betting utan konto #5

Att du ska slippa långa formulär, inskickande av ID handlingar och dokument för att styrka att du är du är ett måste idag.
Det finns inget säkrare än betting utan konto på nya spelbolag – med andra ord BankID registrering – ett snabbt och framförallt säkert sätt att börja betta!
Hoppas våra tips hjälper dig att fatta bättre beslut vid val av en nytt bettingbolag!